Sing for Peace: Ali Dhaanto, Hind El Taher, Abrar Osman & Dj Dalion

Nalen / Stockholm
singforpeace_finalposter

Vi vill se ett nytt Afrikas horn!

Måndagen den 30 april intar Sing for Peace på Nalen. Kom och ta del av musik från Afrikas horn med artisterna Hind El Taher (Sudan) , Abrar Osman (Eritrea), Ali Dhaanto (Somalia/Sverige) & Dj Dalion (Etiopien/Sverige). Med musik från rika musikkulturer som historiskt har bundit regionen samman få vi tillfället att ta del av detta under en helkväll!

Ali Dhaanto
Ali Dhantoo är en av Somalias största artister och satte ”Dhaanto” musiken på kartan med sin mix utav den ursprungliga folkmusiken och dansen med beatet hämtat från popmusik och reggae. Ingen kan stå still när han kliver upp på scenen med sitt svängiga band!

Hind El Taher
Hind El Taher har gjort sig ett stort namn med sin unika mix av traditionell sudanesiska musik, reggae, latin och pop! Hind har turnerat i länder som Kanada, USA och Australien och var även del av det framgångsrika “Nile project” där hon representerade Sudan.

Abrar Osman
Agrar Osman är välkänd och omtyckt eritreansk artist, som började sjunga i Eritrea sedan mitten av 70-talet. Trots att Abrar lever i Europa, Tyskland, så reser han till olika länder och kontinenter, där eritreanerna befinner sig för att vårda den relation som han skapade  med sina fans genom åren. Det som utmärker Abrar från många andra är att han sjunger på flera olika eritreanska språk.

Dj Dalion är en av Stockholms mest ansedda djs när det kommer till etiopisk och eritreansk musik och har tidigare värmt upp för storheter som Aster Aweke, Teddy Afro och Alpha Blondy!

Sing For Peace anordnas i samarbete mellan Selam, Nalen, Sensus och Nätverket för fred på Afrikas horn och är en del av projektet “All Stars Sverige”, med stöd av Postkodstiftelsen.

 

Sing for Peace går av stapeln i Göteborg den 28 mars på Brewhouse.

Köp biljetter här

Read More

Google map

previous eventnext event

Contact us

  • Address: Mäster Mikaels Gata 2B, 116 20 Stockholm
  • Email: E-mail: info@selam.se
  • Phone:
go-top