Succe för Selam❤Parkteatern!

_Y2A8446 torsdag 19 augusti 2021 / / Taggar:

Den här sommaren har varit vi varit i limbo – att efter att allt normalt liv satts på undantag under över ett år så har restriktionerna äntligen börjat lättas upp lite. För första gången på länge har vi kunnat göra det vi gör bäst – bjuda på musik. För oss liksom för Stockholm och världen har isoleringen varit en utmaning i sig; det är inte bara viruset vi behöver vaccineras mot utan vi behöver också ett botemedel mot det frusna tillstånd ett liv utan kultur och möten givit upphov till.

Vårt vaccin har varit musik och i sommar har vi kunnat bjuda på musik från tre olika akter i världsklass som representerar det bästa med Stockholm. Med start den 7 augusti bröt vi under tre kvällar förbannelsen och släppte i det fantastiska samarbete med Kulturhuset Parkteatern fram det mest magiska landet har att erbjuda i livemusikväg, konserter med Mapei, La Liga Habanera och Blacknuss. Mapeis jazziga rapsång och tighta band fick Stockholm att trotsa vädermakternas beslut att vräka ner allt himlens regn. Trettonmannaorkestern La Liga Habaneras magnifika uppvisning i mambo, timba, son montuno och salsa inspirerade hela Galärparken till olympisk sittdans. Legendarerna Blacknuss har satt ribban så groteskt högt för sig själva i trettio år, men på vår sista kväll överträffade de sig själva och bröt ny mark med sina senaste afrobeat och reggae.

De här kvällarna har varit balsam för våra själar och vi hoppas de har givit alla som delade dem med oss kraft och mersmak inför den kommande hösten. Vi ses igen. Stockholm, we love you.

/Selam crew

föregående nyhetnästa nyhet