Selam startar nya livestreaming-plattformen Selam Sessions!

Selam Sessions_Web Banner fredag 26 mars 2021 / / Taggar:

Vi vill kunna erbjuda publiken och fansen något annat än den fysiska konsertupplevelsen vi alla saknar och startar därför Selam Sessions. Från finfina Stureparken Studio i Stockholm kommer vi tio onsdagar i rad, med start 31 mars, sända livestreamade konserter på Selams Facebook och Youtube med grymma lokala artister som alla gör Stockholm och Sverige till en bättre plats!

– För oss på Selam är det alltid viktigt att presentera lokala artister och genrer där musiken har sina rötter i Afrika, Latinamerika och Karibien. Den pågående pandemin har slagit väldigt hårt mot hela samhället och därmed även musikbranschen där de kulturer och genrer Selam presenterar haft extra svårt att synas och ta plats. Med plattformen Selam Sessions vill vi därför satsa extra på att lyfta fram den otroliga mångfald av musik som finns i Sverige idag, säger Selams verksamhetsledare och grundare Teshome Wondimu.

Vi är mäkta glada och stolta över att få presentera följande lineup:
31/3: Dekula Band
7/4: Mapei
14/4: Chelsea Muco
21/4: Ebo Krdum
28/4: Ali Dhantoo
5/5: Los Luchitos
12/5: Million Stylez & Mike Yangstar
19/5: NJOL
26/5: Desmond Foster Longside the Half Past 6ix Band
2/6: Mary N’diaye

Hjälp oss gärna med att sprida länken när vi sänder live på Facebook så att så många som möjligt kan ta del av konserterna och se till att markera era kalendrar!
#SelamSessions

______________________________________________________

Förslag på donation är 100kr, men den är frivillig och var och en betalar självklart efter förmåga. Donationerna täcker en del av gaget för artisterna och övriga produktionskostnader.

Swish: 123-5358957
Paypal: paypal.me/SelamSE

 

föregående nyhetnästa nyhet