Selam deltar på Music Cities Convention i Brighton

OLYMPUS DIGITAL CAMERA onsdag 6 maj 2015 / / Taggar: ,

Selam verksamhetsledare Teshome Wondimu och projektledare Johan Egerbladh Eurenius deltar i Music Cities Convention på Komedia i Brighton, England, onsdagen den 13 maj.
På plats i Brighton kommer Teshome och Johan hålla i en presentation om Selams arbete i Addis Abeba, hur de olika projekten fungerar och hur de genom att stärka musikindustrin bidrar till att göra Addis Ababa till en plats för kulturella möten och utveckling.

Om Music Cities Convention:
Music Cities Convention är världens första konferens med fokus på relationen mellan stadsplanering, strategi, utveckling och musikbranschen.
Konferensen kommer att ta upp ämnen så som utbildning, sysselsättning, licensiering, och andra musikrelaterade frågor som går att koppla till stadsplanering, strategi, regelverk och rättsliga aspekter.
Music Cities Convention kommer att föra samman de bästa föreläsarna från olika städers kommuner, akademiker och konsulter inom musikbranschen för att diskutera, debattera och tänka nytt och utveckla mer levande, globala städer.

Konferensen i Brighton hålls tillsammans med The Great Escape – Europas ledande festival för ny musik, och grundades av The Great Escape medgrundare Martin Elbourne och Sound Diplomacy.

http://www.musiccitiesconvention.com/

föregående nyhetnästa nyhet