Wax & Gold presenterar: Gnučči x Spoek Mathambo DJ set x Mahoyo x Mamarazzi x Stocktown x Namaste

Debaser Strand / Stockholm
10806386_655340884586276_2056794985843952336_n

Kaboom! Wax & Gold round 3 är tillbaka och det med besked! Live spelar ingen mindre än Gnučči och vi är mer peppade än någonsin då kvällen med all säkerhet kommer gå till historien!

Live – Gnučči:
Ana Rab, mer känd som Gnučči, är en rapparen/sångerskan/låtskrivaren/performern som etablerat sig med sin helt egna och unika tappning av klubbmusik. Gnuččis musik är en träffsäker kombination av pop, rap, dancehall, grime och house, eller helt enkelt melodiös rap och sång på hårda energiska beats, och allt på en och samma gång.

Spoek Mathambo (Dj-set):
Multikonstnären Spoek Mathambo är tillbaka på Wax & Gold efter förra gångens grymma konsert. Denna gång gästar Spoek Mathambo oss med ett Dj-set och vi är sjukt peppade då allt han tar i blir till musikaliskt guld.

Mahoyo:
Det var så otroligt bra senast när Mahoyo gästade tidigare i höstas så vi hade inget val än att bjuda in kollektivet igen. Kuduro blandas med hiphop, RnB och sydafrikanskt house på ett sätt bara Mahoyo kan. Ingen kommer kunna stå still på dansgolvet och allt är som det ska när Mahoyo är bakom skivspelarna.

Mamarazzi:
Super-DJ kollektivet  bjuder på en mix av hiphop, dancehall, afrobeats, house och annat som får mamma att göra backflips på dansgolvet.

Stocktown:
Under kvällen gästas vi av våra favoriter och partner in crimes i filmkollektivet Stocktown som visar filmklipp från sina resor över hela jorden! www.stocktown.com

Bar Brooklyn

Namaste:
Favoriterna Namaste kommer äntligen tillbaka till Wax and Gold och kommer residera i Bar Brooklyn för kvällen. De har lovat att leverera svettig Hip hop, grind-healing och långsam RN’B hela kvällen och med erfarenhet kan vi säga att de alltid håller vad de lovar.

Debaser Strand Hornstulls Strand 19-03, Fri entré före kl 20.00 därefter 150 kr (inget förköp)

 

Läs mer

Artister som medverkade

Google karta

föregående eventnästa event

Kontakta oss

  • Address: Mäster Mikaels Gata 2B, 116 20 Stockholm
  • Email: E-mail: info@selam.se
  • Phone:
go-top