killaace

Selam i samarbete med Swedish Gambian Youth presenterar:
Swedish Gambian Youths 1-årsjubileum med Killa Ace, Kumba och Seedy M!

Vi vill officiellt bjuda DIG till en oförglömlig kväll den 25 april för att tillsammans med oss fira vårt jubileum denna lillördag på Södra Bar!

Fritt inträde, nice musik och sköna människor. Och för att verkligen göra det till en av de bästa kvällarna under 2018 så kommer DJ Biggy och DJ Ibbi Chune stå för musiken. Men vi kan så klart inte ha en kväll utan att ta upp några av våra stoltheter upp på scen! Från Gambia direkt till Södra Bar så kommer den omtalade rapparen Killah Ace, med support från Kumba och Seedy! (yeesss, we did not come to plaayyyy). Hur kan man säga nej till detta? Omöjligt.

Swedish Gambian Youth är en ungdomsorganisation som tror på att skapa en plattform för gambier och av gambier, där vi kan hylla och dela med oss av våra excellences. Denna kväll, så kommer vi ägna oss till att göra just det! Så se till att markera kalendern med ’SGY PATTTII’ och bjud in alla dina vänner. Alla är välkomna om en är över 18 år!

 Kvällen anordnas i samarbete mellan Selam och Swedish Gambian Youth och är en del av projektet “All Stars Sverige” med stöd av Postkodslotteriets Kulturstiftelse.

Läs mer
föregående eventnästa event