Mike Flyer

Svensk dancehalls okrönte kung är utan tvekan Million Stylez. Med superhiten “Miss Fatty” har han turnerat över hela världen i tio års tid. Vi på Selam har tidigare även presenterat Millon Stylez i Etiopien inför en lyrisk publik.

Million Stylez växte upp i Sollentuna och har gjort musik sedan barnsben. Hans musikaliska bana startade i hiphopen men inte långt senare fann han reggae- och dancehallmusiken och han kände att han hittat rätt.
2005 deltog han som första icke-jamaican i talangtävlingen Big Break, arrangerad av Jamaicas nr 1 radiostation Irie FM, och tog sig hela vägen till final där han slutade på en hedersvärd fjärdeplats.

Under Selam Sessions blir Million Stylez uppbackad av en Sveriges hårdaste arbetande arrangörer/djs- Mike Yangstar. Mike är känd för sina arrangemang under Nuh Linga där han skämt bort Stockholm och Sverige med grymma konserter och  klubbar inom reggae, dancehall och afrobeat. Under senaste åren har han även släppt hyllad musik som producent med bland andra storheter som Gyptian med över två miljoner streams på Spotify!.

Vi på Selam har nu äran att presentera Million Stylez och Mike Yangstar tillsammans under Selam Sessions!

Lineup:
Million Stylez
Mike Yangstar: Dj

______________________________________________________

Konserten är en del Selam Sessions och streamas på Selams sidor på Facebook och Youtube.

Förslag på donation är 100kr, men den är frivillig och var och en betalar självklart efter förmåga. Donationerna täcker en del av gaget för artisterna och övriga produktionskostnader.

Swish: 123-5358957
Paypal: paypal.me/SelamSE

Vi är så glada att få dela detta med er! Hjälp oss gärna med att sprida länken när vi sänder live på Facebook och Youtube så att så många som möjligt kan ta del av konserterna!

#SelamSessions

Läs mer
föregående eventnästa event