Mapei Flyer

Många otroliga kapitel har redan skrivits i kärlekssagan mellan Selam och Mapei. Vi turnerade redan 2007 i Etiopien och har sedan dess genomfört ytterligare ett stop i Etiopien 2015 samt turnéer i Liberia 2017 och Vietnam 2019. Denna gång får vi äran att presentera henne i Selam Sessions exklusiva miljö!

Mapei var en av artisterna som i början av 2010-talet bidrog till ta soulen in i samtiden genom att både självklart och lekfullt sammankoppla den med sound från klubb-och hiphopvärlden. Nu är den internationellt erkända artisten, bla är hon en av få svenska artister som uppträtt på David Lettermanshow, redo att låta karriären gå in i en ny fas! Senaste skivan ”Sensory Overload” belyser självkänsla samtidigt som den uppvisar en medvetenhet om hur svårt det är att vara sig själv i en tid av extrem narcissism. I tioårsåldern flyttade USA-födda Jacqueline Mapei Cummings med sin mamma till Sverige och påbörjade ett nytt liv i ett främmande land. Att från unga år ha tvingats lära sig hantera olika nya situationer har satt sin prägel på Mapei, som ofta kämpat med att hitta en egen identitet. Först nyligen kunde hon till slut förlika sig med bilden av sig själv som artist och kreatör.

Lineup:
Mapei
Mr Bricks: Dj

______________________________________________

Konserten är en del av Selam Sessions och streamas på Selams sidor på Facebook och Youtube.

Förslag på donation är 100kr, men den är frivillig och var och en betalar självklart efter förmåga. Donationerna täcker en del av gaget för artisterna och övriga produktionskostnader.

Swish: 123-5358957
Paypal: paypal.me/SelamSE

Vi är så glada att få dela detta med er! Hjälp oss gärna med att sprida länken när vi sänder live på Facebook och Youtube så att så många som möjligt kan ta del av konserterna!

#SelamSessions

Läs mer
föregående eventnästa event