Pagume 13-Instagram Post

GRATIS INTRÄDE!

Alla som har sett ett liveframträdande av Puagme 13 har insett att de bevittnat en av Stockholms bäst bevarade musikaliska hemligheter och skatter. Live levererar Puagme 13 en explosiv blandning av musik och dans i etiopisk partytradition. Bandet blandar musik från olika delar av Etiopien och använder traditionella instrument som Kirar, Washint och Kebero. Musiken är traditionell med inslag av svängig funk, och skapar en bild av Etiopiens rika musikarv. Musik från ångande restauranger, bröllopsfester och källarspelningar.

Under konserten i Vitabergsparken 14 augusti gästas Puagme 13 av Etiopiens nya stjärnskott Balkew Alemu direkt från Addis Ababa! Balkew Alemu är högaktuell med EP:n Yene Alem som släpptes tidigare i år på etiopiska skivbolaget Muzikawi. Konserten blir Balkews första utanför Etiopien och vi är minst sagt stolta och exalterade över att presentera honom live i Stockholm!

Ta del av Puagme 13 och deras Selam Session här

Ta del av Balkew Alemu här:

Lineup Puagme 13 feat Balkew Alemu
Yonatan Mesfin – Masinko
Biniyam Abebe – Washint
Menale Girmma – Kebero
Surafel Mulualem – Kirar
Tesfaye Mola – Kebero/ Vocalist
Mahelet Demere – Vocalist
Tsehaye Wolde – Vocalist
Feker Tesfaye – Vocalist
Biruk Kifle – Dansare
Weyni Amaunel – Dansare
Yonas Araya – Dansare
Meron keneni – Dansare
Bitanya Abiyot – Dansare
Balkew Alemu – Sång

Ni kommer att få det svårt att stå still, det lovar vi!

För konserten i Vitabergsparken lovar Puagme 13 och Balkew Alemu ett bredare utbud av sin musikaliska palett för en show som är perfekt för hela familjen!

Datum: 14 augusti
Tid: 19.00
Plats: Vitabergsparken

Här kan du läsa mer, hitta vägbeskrivning och få svar på de vanligaste frågorna inför konserten: https://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern

I samarbete med Parkteatern

Konserten ingår i Selams 25-årsjubileum som pågår hela augusti.

Läs mer
föregående eventnästa event