Mapei_Web flier
Nu släpper vi Selams biljetter till Mapeis konsert 7 augusti på Parkteaterns scen i Galärparken på Djurgården! Paxa plats för dig och ditt sällskap på länken. Gratis men begränsat antal platser och förbokad fribiljett krävs för att vi inte ska bli för många. Först till kvarn gäller och max 4 fribiljetter per bokning så fler får chansen.
Fick du ingen fribiljett håll koll på Parkteaterns webbsida, fribiljetter som avbokas släpps tillbaka till bokningssystemet löpande!
Här kan du läsa mer, hitta vägbeskrivning och få svar på de vanligaste frågorna inför konserten: https://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern

************

Selam♥Mapei

Många otroliga kapitel har redan skrivits i kärlekssagan mellan Selam och Mapei. Vi turnerade redan 2007 i Etiopien och har sedan dess genomfört ytterligare ett stop i Etiopien 2015 samt turnéer i Liberia 2017 och Vietnam 2019. I samarbete med Parkteatern får vi nu ÄNTLIGEN presentera Mapei LIVE med band på hemmaplan i vackra Galärparken!

Mapei var en av artisterna som i början av 2010-talet bidrog till ta soulen in i samtiden genom att både självklart och lekfullt sammankoppla den med sound från klubb-och hiphopvärlden. Nu är den internationellt erkända artisten, bla är hon en av få svenska artister som uppträtt på David Letterman show, redo att låta karriären gå in i en ny fas. Succéalbumet “Hey Hey” från 2014, med internationella hiten “Don’t Wait”, följdes under 2019 upp av albumet ”Sensory Overload”. Under 2021 kom även släppet “Lullabies” tillsammans med Timbuktu.

Lineup Mapei:
Mapei: Sång.
Desmond Foster: Bas & Kör.
Rosemary Longdon-Hughes: Kör.
Chuck Anthony: Gitarr
Jonathan Lundberg: Trummor.
Stevie Nii-Adu Mensah: Keyboards, Piano & Kör

Koreograf: Carolin Leuhusen
Dansare: Caroline Leuhusen, Rebecca Wolete, Angiie Dimitriadou, Faith Ngabo, Rita Changa, Varissa Muangprom, Katja Al Kamil, Emma Dahlgren

Datum: 7 augusti
Tid: 19.00
Plats: Galärparken

I samarbete med Parkteatern

Läs mer
föregående eventnästa event