Blacknuss_Web flier

Konsertern är fullbokad. Om du inte lyckats få biljett tipsar vi om att håll koll på Parkteaterns webbsida, fribiljetter som avbokas släpps tillbaka till bokningssystemet löpande!

Här kan du läsa mer, hitta vägbeskrivning och få svar på de vanligaste frågorna inför konserten: https://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern

*********************************

Ständigt aktuella Blacknuss med mängder av spelningar året om är utan att överdriva en legendarisk institution i svenskt musikliv. Den 17 augusti har Selam♥Parkteatern den stora äran att presentera Blacknuss live i Galärparken!

Blacknuss bildades som en klubb på Fasching i Stockholm under tidigt 90-tal under ledning av Martin Jonsson och har under åren samarbetat bland andra Robyn, Titiyo, Lisa Nilsson, Christian Falk och idag Mary N’Diaye, Prince Mpedzisi och Desmond Foster. Kollektivet Blacknuss har gjort sig kända för låtar som “Dinah”, “Last night a DJ saved my life”, ”Thinking of you” mfl. Medlemmarna har varierat under åren och så även musikstilarna och soundet. Via jazzig klubbmusik, disco och funk har succéerna fortsatt för att idag mer luta åt R ́n ́B och soul. Martin Jonsson är kaptenen som styr skutan och ser till att bandet hänger med i tiden – utan att tappa det typiska groovet som kommit att bli bandets signum.

Lineup Blacknuss:
Martin Jonsson: Trummor
Johan Lyander: Piano
Chuck Antony: Gitarr
Desmond Foster: Bas
Mary N’Diaye: Sång
Prince Mpedzisi: Sång
Mats Äleklint: Trombon
Tore Berglund: Saxofon
Albin Grahn: Trumpet

Datum: 17 augusti
Tid: 19.00
Plats: Galärparken

GRATIS ENTRÈ!

I samarbete med Parkteatern

OBS: Konserten är gratis men genomförs med begränsad publikkapacitet. Vi kommer inom kort att återkomma med information på våra sociala medier och hemsida kring hur en bokar biljett till konserten. För mer info: https://kulturhusetstadsteatern.se/parkteatern/besoksinformation

Läs mer
föregående eventnästa event