Selam Festival Addis 9-10 januari 2016

Ghion Hotel / Addis Abeba, Ethiopia
Selamfa_Banner_500x700

OBS! We regret to inform you that it has just being confirmed to us that yassin bey will not be performing at Selam Festival Addis as he was not able to provide sufficient travel documentation.

Det är dags för den 5: e upplagan av Selam Festival Addis, så gör dig redo för Årets Musikhändelse! Festivalen bjuder på nationella, regionala och internationella artister från en rad olika länder som äger rum i vackra Unity Park mitt i Addis Abeba, Etiopien! 

Förutom utomhus livekonserter med fantastiska artister, kommer festivalen att erbjuda en stimmig basar med allt från konst, smycken, kläder till smarrig mat, familjeaktiviteter, DJ: s och efterfester på lokala klubbar! Festivalen är också värd för ett kulturforum samt workshops och praktiska utbildningsmöjligheter för särskilt inbjudna deltagare och delegater.

 

– Festivalen är en organisk plattform som skapar en möjlighet för internationella och nationella professionella musiker att mötas och samarbeta, för publiken att uppleva fantastisk levande musik där konceptet är både internationellt, panafrikanskt såväl bärare av Etiopiens musikaliska och kulturella skatter. Festivalen fungerar också som ett verktyg för nätverkande och bidrar till att påbörja en offentlig diskussion om musik och kultur både i Etiopien och globalt, säger Teshome Wondimu, grundare och verksamhetsledare för Selam.

Selam Festival Addis 2016 är en interaktiv händelse med syfte att kombinera kultur, musik, socialt ansvar och att sätta Addis Abeba på den globala festivalkartan.

Publiken ska känna sig så engagerad som möjligt och känna att de var en del av resan från början till slut.

Selam Festival Addis samarbetar med två NGO’s detta år: Skate Ethiopia & Mekedonia NGO

Selam Festival utförs av Selam och Selam Ethiopia Team. Festivalen är en del av programmet Cultural Enablers med stöd från Sida.

Infomail: sfa@selam.se

 

 

Läs mer

Medverkande artister

Google karta

föregående eventnästa event

Kontakta oss

  • Address: Mäster Mikaels Gata 2B, 116 20 Stockholm
  • Email: E-mail: info@selam.se
  • Phone:
go-top