MrEazi_webflyer6

The one and only Mr Eazi kommer till Stockholm för en konsert på Nobelberget, den 17 juni. Tillsammans med skivbolagsbossen och kollegan WizKid har Mr Eazi inom kort tid blivit en av de största artisterna inom Afrobeat eller Banku beat efter hans egen benämning.

Parallellt med att Mr Eazi utbildade sig till ingenjör i Ghana upptäckte han att han ville satsa på musiken. Kort därefter släppte han en sin första singel och snart rullade det på med nya samarbeten och låtsläpp.  2016 knöts han till etablerade artisten WizKids label, Starboy. Med sina hitlåtar “Leg over” och “Pour me water” uppmärksammas han internationellt och den 17 juni står han på Nobelbergets scen.

njol

Support: NJOL

Som medlem i gruppen Panetoz har Njol haft en framgångsrik karriär inom musik, han har rest jorden runt, medverkat i melodifestivalen och efter 6 år med gruppen kände han att det var dags att ta steget och prova på något nytt.

I augusti 2017 gjorde han sin debut med låten”SELF” – en mix av afrotrap, trap och olika urbana elements. Den 17 juni värmer han up för Mr Eazi med nya låtar. Njol är någon vi kommer att få se mer av i framtiden. Look out!

Dj:s Nuhlinga- Mike Yangstar & Damion och Jozi Nights

18 års gräns

 Kvällen anordnas i samarbete mellan Selam och Nuh Linga och är en del av projektet “All Stars Sverige” med stöd av Postkodslotteriets Kulturstiftelse.

Läs mer

Google karta

föregående eventnästa event

Kontakta oss

  • Address: Mäster Mikaels Gata 2B, 116 20 Stockholm
  • Email: E-mail: info@selam.se
  • Phone:
go-top