Mariza-2014

Ingen portugisisk sångare har sedan Amália Rodrigues haft en så pass framgångsrik karriär som Mariza, vilket innefattar framträdanden på världens mest prestigefulla scener, lysande recensioner och internationella utmärkelser!

Biljetter 395-650 kr

Mariza är född i Mocambique med portugisiskt far och moçambikisk moder, uppvuxen i Lissabons traditionella fadokvarter, Mouraria. På endast tolv år gick Mariza från att vara en lokalt erkänd förmåga, till att bli en internationell erkänd representant för den portugisiska musiken, och hon ligger även bakom kampanjen som fick fadon erkänd som ett kulturellt världsarv av Unesco, år 2011.

Hennes musikpartners har varit av bästa sort med namn såsom: Jacques Morelenbaum och John Mauceri, José Merced och Miguel Poveda, Gilberto Gil och Ivan Lins, Lenny Kravitz och Sting, Cesária Évora och Tito Paris, Carlos do Carmo och Rui Veloso.

Marizas repertoar är stabilt rotad i den klassiska och moderna fadon, men har breddats till att även innefatta kapverdiska mornas, rhythm and blues-klassiker, samt andra kompositioner som ligger henne varmt om hjärtat. Konserten blir en resa genom hennes 15 år långa karriär och kommer att innehålla de mest populära låtarna såväl som nyare material.

Läs mer

Google karta

föregående eventnästa event

Kontakta oss

  • Address: Mäster Mikaels Gata 2B, 116 20 Stockholm
  • Email: E-mail: info@selam.se
  • Phone:
go-top