madibanja_poster

♥ Välsignelsen är här och det är Madi Banja som ger oss den ♥

Han har aldrig drömt om att bli artist. Han har aldrig dragits till strålkastarljuset. Ändå är det där, i den svenska musikscenens centrum, vi hittar honom. Mest av en slump upptäcktes Madi Banja då han freestylade för sina vänner Vito Grasso och Lorentz. Det ena ledde till det andra och snart gästade han på Ison & Fille-hiten ”Länge Leve Vi”.

Genombrottet skedde 2015 med omtalade debut-EP:n ”Det var inte med meningen” som fick två P3 Guld Nomineringar (Årets Nykomling och Årets Hiphop/Soul) samt en Grammisnominering till Årets Hiphop/Soul. Fem år – och tvåsiffriga miljoner streams – senare har han blivit en av Sveriges mest hyllade artister, med låtar som ”Inga Problem”, ”Ljuset i tunneln”, ”Pa Dibba”, ”Azonto” och ”Du och jag”.

 Madi Banja började 2019 med att uppträda på Selam Festival Banjul i Gambia och i början av året släpptes även singeln ”Trophy” tillsammans med Imenella. I somras släpptes så det hyllade debutalbumet ”Välsignelsen” – som bland annat innehöll singlarna ”Primadonna” och ”Aladdin” (med Ikhana).

8 november står han live på Nalen i Stockholm och ger oss höstens mest efterlängtade konsert.

 

Madis Instagram

Madis facebook

 

 

Läs mer

Google karta

föregående eventnästa event

Kontakta oss

  • Address: Mäster Mikaels Gata 2B, 116 20 Stockholm
  • Email: E-mail: info@selam.se
  • Phone:
go-top