unspecified
Gente De Zona, som bildades 2000, är en av latinmusikens mest unika grupper!
Genom ett och ett halvt decenniums  utforskande av sound och musik, har gruppen utvecklats från att vara ett gräsrots rapkollektiv till att toppa billboardlistor världen över idag.
Alexander Delgado inledde rörelsen hemma i Havanna i stadsdelen Alamar, som ett initiativ för att uppmuntra människor till att dansa och ha roligt, samtidigt som man skapade en plattform för konstnärligt uttryck, något genuint som kunde ge området en egen röst.  Han namngav initiativet “Gente De Zona”, (Människor i området). Med tiden växte populariteten och under de kommande åren fick gruppen internationell exponering genom turnerande och en rad samarbeten, i kombination med en roterande ensemble som grundlade gruppens mångsidighet.
Duon idag består av Alexander Delgado och Randy Malcom Martinez, vars låtar och sångstilar  – en kombination av urban reggaeton och traditionella kubanska influenser, har lett till stor internationell uppmärksamhet, där Enrique Iglesias samarbetet  “Bailando”, blev den största hiten under 2014. Sedan dess har Gente de Zona släppt  hyllade singlar, som “La Gozadera” och “Traidora” i samarbete med Marc Anthony, och senare släppte de sin stora albumdebut med skivan Visualizate.
Idag fortsätter deras medryckande musik och globala hits att befästa deras plats som de främsta inom latinmusik.
Åldersgräns 13 år, pga ljudnivåer.
Annexet, Stockholm Globe Arenas
Dörrar: 20.00
Showtime opening act (Sayen och Adrian): 21.20-21.50
Showtime: Gente De Zona: 22.30-00.10

Läs mer
föregående eventnästa event