daniel lemma flyer

Under 5 dagar intar Selam festival Stockholm huvudstaden med konserter, efterfester och mingel. I årets uppdaterade version äger festivalen rum runt om i Stockholm på sammanlagt 5 olika scener, med uppträdanden från länder så som Mali, Sydafrika och Kuba. Söndagen den 11e mars hittar du Daniel Lemma och Hot this year band på kungsgatan 63, som avslutar festivalens sista faschingspelning.

2016 års ” Common Ground” var första samarbetet mellan Daniel Lemma och Hot This Year Band – det senare ett kompband bestående av några av Skandinaviens absolut främsta reggaemusiker och producenter.
Första singeln ” Mr Hibbert” har gått varm på radio under våren och sommaren, och fullängdsalbumet fick ett varmt mottagande när det släpptes i slutet av april.
Common Ground är Daniel Lemmas sjunde studioalbum, och det har beskrivits som en hyllning till reggaens ”klassiska” 70-tals epok. Patrik ”Partillo” Alexandersson (Kapten Röd, Etzia, Syster Sol,Norris Man, mfl)har producerat, och resultatet är en samling låtar av klassiskt, tidlöst snitt: själfull roots reggae helt enkelt.

Läs mer
föregående eventnästa event